City Garden Hotel Makati

0
202

[wpgmza id=”1″]

City Garden Hotel ligger precis vid Makati Avenue, omgärdad av nöjesdistrikt, restauranger och barer. En kort promenad från hotellet, och man kommer fram till de bästa gångstråken i Makati. Avenyer med palmer och breda trottoarer vilket gör det gåvänligt – något som är relativt ovanligt i Metro Manila. Det går utmärkt att promenera från hotellet ända till Ayala och Greenbelt området och på vägen passerar man bland annat Ayala Triangle Park och flertalet trevliga restauranger. Det går förstås också att ta en taxi direkt utanför entrén till sin destination.

Rummen är välutrustade och håller en relativt hög standard, och utsikten från de flesta rum är ett stort plus. Hotellets takterass har en fantastisk utsikt över Makati’s skyline och är väl värd ett besök. Här finns också en pool som man kan utnyttja. Gymmet är fullt utrustat och bättre än de flesta hotellgym vi har erfarenhet av.

RECENSION ÖVERSIKT
Läge och omgivningar
Rum
Faciliteter
Personal
Valuta för pengarna
Föregående artikelBest Western Plus Antel Makati
Nästa artikelFilippinska turistmyndigheten ger bort gratis resa till turister med bästa ”misslyckade” resebilden
city-garden-hotel-makatiOm man söker ett hotell med rimligt avstånd från flygplatsen och inte har något emot att bo mitt i ett nöjesdistrikt är City Garden Hotel ett av de mest prisvärda hotellen i Makati. Trevlig personal, välutrustade rum och en takterass med fantastisk utsikt.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Skriv en kommentar
Ange ditt namn